За Нас
Фирма Бест Компютърс се занимава с продажба и внос на маркова компютърна техника втора ръка от Германия а също и нова компютърна техника. На нашия сайт може да намерите голямо разнообразие от компютри , монитори и лаптопи втора ръка, както и принтери, сървъри и други качествени компоненти нови и втора употреба.
         Марките компютри, с които работим, са: Dell, HP, Eizo, Compaq, Fujitsu-Siemens, NEC, Philips, Maxdata, Sony, Lexmark, IBM и други, които са все лидери в компютърния бранш. . Важно е да се отбележи, че нашата фирма е официален партньор по програмата Microsoft Registered Refurbisher. На нашия сайт може да намерите пълната гама от компютри и лаптопи втора ръка с лицензирана операционна система Windows.
       За улеснение на клиентите ни вече предлагаме и безплатна доставка за сума по висока от 300.00лв на всякаква техника  до всяка точка на България. Също така можете да заповядате в нашия магазин в град Велико Търново, бул. България 16 . Всеки продукт се продава с гаранция от 3, 6 или 12 месеца.
 
 
Email: office@bestcomputers.bg
 
Телефон: 0894 434 679
Адрес по карта http://www.bgmaps.com/map/vtarnovo

 

+